Ателиета DexyFlex работят с клиенти от началото на 2010 година. Тук можем да изработим всеки хидравличен и индустриален маркуч с накрайници, от който се нуждаете. Разполагаме с хидравлични преси, с които се извършва монтаж на накрайниците или както някои клиенти ги наричат „машини за кербоване“ .

Онлайн магазин DexyFlex работи с клиенти от началото на 2014 година. Можете да се свържете с оператор, който ще приеме Вашето запитване, ще Ви консултира и ще пристъпи към изпълнение на поръчката. Ако Вашето запитване не е в компетенциите и познанията на оператора, то в следващите 20...30 минути с Вас ще се свърже търговец, с който ще можете да намерите решение на всеки казус свързан с маркуч или накрайник. Повечето от стоките са на разположение и можете да ги получите в рамките на следващия работен ден. Промоционално сега можете да се възползвате от безплатна доставка в страната за всяка поръчка над 49 лв.

 

Работното време:

Ателиета DexyFlex са отворени всеки ден от 9,00 до 17,30 ч. Събота от 10,00 до 13,30 ч. Неделя е почивен ден. При нужда можем да обслужим клиент и в извън работно време. Достатъчно е да се обадите по телефона на конкретното ателие. Служителят ще Ви отговори, и ако не е извън населеното място, може да Ви обслужи срещу минимална такса в зависимост от това в коя част на денонощието е.

Онлайн магазин DexyFlex е с работно време от Понеделник до Петък от 9,00 до 18,00 ч. През почивните дни няма възможност да Ви обслужим.

               Запитване за маркуч (спецификация):

Онлайн запитване за маркуч от всеки вид може да бъде направено през онлайн магазин DexyFlex.

 

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

МАРКУЧИ      

В нашите ателиета можете да намерите голям асортимент от индустриални маркучи. Което не е налично на момента, доставяме за следващия работен ден. Ако имате нужда от тясно специализирани маркучи за Вашият бизнес, ние винаги намираме решения. Можем да предложим избор от няколко европейски доставчика. Сроковете за доставка са оптимизирани и кратки. Можем да покрием нужда от маркучи за всяка индустрия. Това, което ще намерите на сайта на DexyFlex са маркучи за храни, горива, химия, автомобили, бетон-помпи, устойчиви на абразия, за агро техника, автоклиматици, каналопочистване, маслоустойчиви, превозни средства, промишлени води, пара и гореща вода, сгъстен въздух, технически газове, битум и асфалт........и всичко друго, от което се нуждаете.

                Маркучите могат да бъдат:

хидравлични, каучукови с текстилни оплетки, термоплатични със специално предназначение, PVC маркучи, полиуретанови (PUR), тефлонови (PTFE), метални, композитни, силиконови;

с външни оплетки, различен брой текстилни и метални оплетки;

с метални или PVC спирали за засмукване;

диаметри от 2 мм до 600 мм.

 

МАРКУЧИ ЗА КАНАЛОПОЧИСТВАНЕ

Специализирани маркучи (каучукови с текстилни оплетки) за каналопочистване. Диаметри 13 мм (½ цол) , 19 мм (¾ цол) и 25 мм (1 цол). Дължини по желание на клиента. ПВЦ (PVC) маркучи за изпомпване на шахти и канали. Диаметри 76 мм, 100 мм и 110 мм на дължини по желание на клиента.

 

МАРКУЧИ ЗА БЕТОН ПОМПИ

Целият асортимент от маркучи за насочване на бетона. Диаметри накрайник 2, 2 ½, 3, 3 ¼, 4, 4 ½, 5, 5 ½ цола. Дължини от 3, 4, 6 м и по заявка на клиента. Цените вероятно ще Ви изненадат приятно.

 

ИНДУСТРИАЛНИ НАКРАЙНИЦИ

В онлайн магазин DexyFlex предлагаме индустриални накрайници за всяка нужда. Те могат да бъдат от стомана, неръждаема стомана, месинг, алуминий, бронз. Прави, 45 или 90 градуса.

                              

ТРЪБНА АРМАТУРА И НАКРАЙНИЦИ

 

БЪРЗИ ВРЪЗКИ и КРАНОВЕ

 

МАРКУЧИ ЗА АВТОКИМАТИЦИ

В ателиета DexyFlex може да бъде комплектован всеки маркуч за автоклиматик. Само изработваме маркуча. Не предлагаме ремонт и зареждане.

 

МАНОМЕТРИ

(несертифицирани и по заявка сертифицирани)

 

ПНЕВМАТИКА

Пневматични връзки, PA тръби, вложки, гайки, PA спирали за въздух, .......................   Произведени изключително в Европа и без компромис в качеството. Това, което не е налично днес, получавате утре.

 

СКОБИ

Асортиментът от скоби включва 6 разновидности включително скоби за индустриални маркучи.

 

АГРО МАРКУЧИ

Имаме налични голяма част готови хидравлични маркучи, предназначени за аграрната индустрия. Можем днес да изпратим по куриер и на следващият ден ще бъде при Вас.

МАШИНИ

Искате Вие сами да си пресовате (кербовате) накрайниците на маркучите. Ние можем да предложим хидравлична преса и аксесоари към нея. Ако Вие желаете може да търсим възможност за съвместна работа.

 

Всички стоки в ателиета DexyFlex и през онлайн магазин DexyFlex са произведени в Европа и САЩ. Това е нашата сигурност и гаранция за нулеви рекламации. Доставчиците ни са с дълъг опит и утвърдени на пазара.