Здравейте,

Рамер Груп е на пазара от 1991 година. От тогава до днес преминахме през две промени на името в регистрацията <> ЕТ Швейк Експрес 7 <> Швейк Експрес ЕООД <> Рамер Груп ЕООД.

Дейностите, с които сме се занимавали първоначално са свързани с автомобилите. Ремъци, запалителни свещи, запалителни кабели, гуми за леки и товарни автомобили. През 2004 година регистрирахме наша дъщерна компания Furtunuri Group в Румъния. В момента и двете фирми извършват идентична дейност.

 

Ако искате да споделите с нас идеи или забележки, внимателно ще се вслушаме. Ако ни попитате, ще се постараем да Ви отговорим. Знаем, че винаги има какво още да научим. Днес са обособени самостоятелни отдели с консултанти, които с удоволствие ще Ви изслушат и помогнат.

 

Маркучи и накрайници продаваме от 2001 г. Постепенно увеличавахме асортимента и днес можем да отговорим на всяка нужда за маркуч, без значение за какви цели ще се ползва и от какъв материал трябва да бъде направен. Предлагаме и накрайници за хидравлични и индустриални маркучи. На сайта Dexyflex.eu можете да намерите още хидравлични кранове, бързи връзки, тръбна арматура, предпазни ръкави, скоби, агро маркучи с накрайници, манометри и пневматика.

 

В началото на 2010 година отворихме първото Ателие Dexyflex в гр.Велико Търново. През 2012 година заработи и второ Ателие Dexyflex в гр.Сливен. Основната ни задача е винаги да предложим решение на всеки клиент. Научихме много и постигнахме много добри позиции на пазара. Днес Ателиетата са посещавани от клиенти от различни градове, голяма част от тах са наши постоянни клиенти.

Dexyflex е запазена марка, собственост на Рамер Груп.

 

Изтривалки StepMat продавахме от 2004 г. в България и от началото на 2006 г. в Румъния. Изтривалките се произвеждаха в България. Изключение правеха по-рядко поръчвани модели. Те не бяха усвоени като производство, не разполагахме с нужните материали и по тази причина се изработваха в Република Чехия от наши партньори. Това партньорство беше с дългогодишна история и доказано доверие. Увеличихме асортимента с гумени изтривалки, ленти против плъзгане и диелектрични килимчета. За изминалите години на Българския и Румънския пазар са продадени изтривалки на множество клиенти.

StepMat” беше запазена марка, собственост на Рамер Груп, до края на 2023 г.

 

 

Поставихме си за цел, да споделим с Вас информацията и познанията, които натрупахме от практиката и ще се радваме, ако поне с мъничко съумеем да сме Ви полезни.